Ψητές πατάτες με μπαχαρικά

Υλικά

  • 4 πατάτες μεσαίου μεγέθους
  • Φρυγανιά τριμμένη
  • Αλατοπίπερο
  • ½ κουταλάκι πάπρικα
  • ½ κουταλάκι κάρυ
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  • Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό για περίπου 15΄ να μαλακώσουν
  • Τις καθαρίζουμε από τη φλούδα τους και τις κόβουμε σε μέτριο μέγεθος
  • Σε μπολ βάζουμε τις πατάτες και όλα τα υπόλοιπα υλικά μας, εκτός από το ελαιόλαδο, και ανακατεύουμε καλά
  • Βάζουμε τις πατάτες σε λαδωμένο πυρέξ και ραντίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 40΄ στους 180º και σερβίρουμε…